Páginas

Thursday, October 1, 2009

::Usrati::

Assalamualaikum....
InsyaAllah tiada apa yang ingin diperkatakan untuk p
ost kali ini. Cuma ana rasa nak kenalkan adik-adik yang ana sayang. Rindurasanya pada adik-adik ana yang bermacam-macam ragam. Sebagai kakak sulung dan juga cucu sulung bagi kedua-dua belah keluarga emak dan ayah,tanggungjawab yang berat tidak dapat dinafikan namun, dek kerana adik-adik ana yang cute dan banyak
ragamnya menambahkan warna dalam hidup ana sebagai kakak sulung. Mem
ang tak terhitung sayangana pada adik-adik ana nie.


(ni adik yang paling ana sayang hariz. Comelkan? anak pak ngah)(nie anak sulong pak ngah kecek ganu)(along kimi berbaju biru sma umur ngan adik bongsu ana)
(dari kiri:Una, Fasehah & hidayah sepupu ana yang comel2 blaka)(nie adik bongsu berbaju coklat di belakang ana digelar uda oleh sepupu-sepupunya)

Untuk post kali ini ana cuma kenalkan adik-adik ana dari sebelah ayah. InsyaAllah ada waktu ana kenalkan sepupu-sepupu ana dari sebelah emak. Buat semua sayangilah keluarga kita selagi mana kita masih mampu bernafas dan masih lagi bebas bergerak di atas muka bumi Allah ini.

Emak ana pernah berkata sekiranya kita membenci seseorang, ingatlah yang lebih ramai lagi orang yang akan membenci kita dan kita sayangkan seseorang sesungguhnya lebih ramai lagi orang yang akan sayang kita.

Wallahua'allam
1 comment:

Ibnu Umar said...

Ramainya budak-budak...